søndag 12. august 2018

Tysklandsferie; Berlin - del 1

Etter å ha funnet fram til hotellet i Wandlitz og installert oss på rommet, sjekket vi togtabellene og gikk de 750 meterne til togstasjonen for å dra inn til Berlin sentrum.

Som typiske turister, valgte vi oss Brandenburger Tor som endestasjon. Det å komme opp trappene fra s-bahn og se Pariser Platz og Brandenburger Tor er alltid like "magisk". Det er alltid masse folk, liv og røre. På en solvarm lørdagkveld var det fint å bare sette seg ned et øyeblikk og se på alt som foregikk. 


I anledning fotball-VM, hadde de rigget til en stor scene og storskjermer på vestsida av Tor'en, så det var ikke bare bare å gå gjennom der ... Vi vendte nesen mot øst og Unter den Linden i stedet.

Der fant vi oss et sted å spise, før vi kikket nærmere på noen av severdighetene. Til slutt endte vi opp foran Berliner-domen. Også der var det masse folk som slappet av i Lustgarten foran Altes museum og Domen.

Det er interessant å se gammelt og nytt side om side ... Tv-tårnet rager opp over alt, og står i ganske skarp kontrast til selve Domen.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok en tur innom bloggen min, og en kommentar fra deg betyr mye. Blogging er ikke det samme uten kommentarer... :-)