Om meg...Jeg har vært godt gift med samme mann i 26 år, i bloggen kalt Mannen. Han er også den jeg har fått tre barn sammen med. De er Eldstesønnen, Mellomste og Dattera. 
Jeg har blitt 46 år og er altså i min beste alder. Enkelte forsøker å hinte om at jeg sikkert er 29,- men nei. Jeg trives her jeg er nå.

Etter et ublidt møte med den berømte veggen i 2011, startet jeg på grunnskolelærer-utdanningen(5. til 10. trinn) ved Høgskolen i Nesna i august 2012. Fagene mine er norsk og kunst & håndverk, ved siden av pedagogikken, og jeg tok RLE som ekstra fag, for å bli ferdig på 3 år, i stedet for 4. Det førte til at jeg i teorien var ferdig utdannet adjunkt våren 2015. Siste praksisperiode hadde jeg våren 2016, så jeg fikk ikke vitnemålet mitt før sommeren 2016.
Fra august 2015 har jeg vært norsklærer ved Val videregående skole - og der trives jeg meget godt. 

Jeg liker å tro at jeg er kreativ av meg. Er glad i håndarbeid og bøker, fotografering og mye, mye mer. Og det vil gjenspeiles på denne bloggen!

1 kommentar:

Takk for at du tok en tur innom bloggen min, og en kommentar fra deg betyr mye. Blogging er ikke det samme uten kommentarer... :-)