Om meg...Jeg har vært godt gift med samme mann i 24 år, i bloggen kalt Mannen. Han er også den jeg har fått tre barn sammen med. De er Eldstesønnen, Mellomste og Dattera. 
Jeg har blitt 44 år og er altså i min beste alder. Enkelte forsøker å hinte om at jeg sikkert er 29,- men nei. Jeg trives her jeg er nå.

Jeg har vært NAV-ansatt siden januar 2011,- etter et ublidt møte med den berømte veggen. Jeg har nok ikke vært like komfortabel med den situasjonen som med alderen... Men nå har jeg endelig funnet ut hva jeg skal bli når jeg blir stor. Midt i august 2012 begynte jeg på grunnskolelærer-utdanningen(5. til 10. trinn) ved Høgskolen i Nesna, og våren 2015 satser jeg på å være ferdig utdannet adjunkt.
Spennende! Fagene mine er norsk og Kunst & håndverk, ved siden av pedagogikken, og jeg har tatt RLE som ekstra fag, for å bli ferdig på 3 år, i stedet for 4.

Jeg liker å tro at jeg er kreativ av meg. Er glad i håndarbeid og bøker, fotografering og mye, mye mer. Og det vil gjenspeiles på denne bloggen!

1 kommentar:

Takk for at du tok en tur innom bloggen min, og en kommentar fra deg betyr mye. Blogging er ikke det samme uten kommentarer... :-)