torsdag 19. juli 2018

Bilferie 2018; Fredrikstad

Mannen og jeg drar gjerne på bilferie! Nå når ungene har blitt voksne, er de ikke veldig interessert i å være med, og vi synes det er greit å ta ting litt som det faller seg når vi er på tur. Vi har med soveposer og håndklær, kjølebag og ting som gjør at vi kan ta noe etter innfallsmetoden.

I år hadde vi riktignok planlagt mer enn vi har gjort på mange år, med å bestille de fleste overnattingene på forhånd. Etter fjorårets "roadtrip" oppdaget vi at det kan være grei å være tidlig ute om man for eksempel ønsker å overnatte på Österlen eller på Öland, i hvert fall om man ikke ønsker å bruke alt for mye penger på overnatting. Men selv om vi hadde bestemt noen steder vi skulle overnatte, tok vi noen avstikkere og turer underveis likevel.

Etter å ha overnattet et par netter hos familie på Østlandet, satte vi kursen mot Sverige via Svinesund. Før vi kom så langt, bestemte vi oss for å kjøre innom Fredrikstad. Der hadde vi aldri vært tidligere, og nå var det liksom tid for det. 
Vi stoppet bare et par timer, men vi fikk i hvert fall sett Gamlebyen. 😃




Byen viste seg fra sin fineste side, i varmt sommervær.
For oss (nord-)trøndere, var det derfor godt å sette seg i bil med aircondition etter hvert.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok en tur innom bloggen min, og en kommentar fra deg betyr mye. Blogging er ikke det samme uten kommentarer... :-)