lørdag 15. mars 2014

Bøker lest i 2014; #15

Bok nr. 15 i 2014
er fullført:
FLASKEPOST FRA P
av Jussi Adler-Olsen

Dette er den tredje boka om Avdeling Q, Carl Mørck og Assad,- men det er den andre jeg leser av Adler-Olsen.
Må ha tak i resten også...

Når etterforsker Carl Mørck får overlevert en gammel flaskepost, tror han at nødskriket den inneholder, er resultatet av guttestreker. Men etter hvert som han og assistenten Assad får tydet stadig mer av brevet, går det opp for dem at to gutter ble bortført en gang på 90-tallet. Flaskeposten viser seg å være det eneste livstegnet fra dem. Men hvem er disse guttene? Hvorfor har ikke foreldrene meldt dem savnet? Og hva har skjedd med dem?
Carl og Assad trekkes lengre og lengre inn i en beregnende og følelseskald kidnappers nett, og plutselig går det opp for dem at tiden holder på å løpe fra dem. Selv om det er gått mange år, er kidnapperen fortsatt aktiv. Marerittet tar ikke slutt.


Som forrige bok jeg leste om Avdeling Q, så er denne også lidelig spennende. 
Mannen måtte lage lørdagskosematen nesten helt alene i kveld, fordi jeg måtte lese ferdig boka. ;-)
Nå står bok nr. 2 i serien høyt på ønskelista. Må lese den før jeg fortsetter på resten.


Den andre krimboka jeg leser i år
(da ser jeg bort fra den jeg har lest på svensk - den ligger i "svenskbok-kategorien" min). 
Dette er også e-bok nr. 2 i år.

2 kommentarer:

  1. Ikke noe utpreget krim-leser hvis dette er andre i år :) Glad du likte denne da, kos deg videre med serien om avd. Q :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Jeg har lest mye krim opp gjennom årene, og lenge var det det eneste jeg leste, men de siste par årene har jeg prøvd å lese så mye forskjellig som mulig. Så langt i år har det blitt mye gammelt norsk, både skjønnlitteratur og dikt. Krim står nok mitt hjerte veldig nært fremdeles, og jeg har mye spennende i bokhylla, men nå prøver jeg å fordele det litt innimellom forskjellig annet. ;-)

      Slett

Takk for at du tok en tur innom bloggen min, og en kommentar fra deg betyr mye. Blogging er ikke det samme uten kommentarer... :-)