mandag 7. oktober 2013

Mandagstema # 95

Det er visst år og dag siden forrige blogginnlegg fra meg, og like lenge siden jeg var med på noen fotoutfordring. Tida flyr av gårde, og jeg forsøker å henge med, men hos meg går det stort sett i studier for tida. Hektisk har det vært siden studiestart, men jeg har jo valgt dette selv - og jeg trives med det. Så får det heller være at noen andre sysler og gjøremål må settes på vent. ;-)

Eldste sønn i huset begynte på folkehøgskole nå i høst, og han stortrives. Det kjennes bra også for mammahjertet... <3 Sist lørdag var det foreldrehelg på skolen, med ei flott forestilling av elevene på scene/produksjonslinjene. Sønnen går musikk/artist-linja, og vi fikk se nye sider ved han under forestillinga. Hadde vel aldri trodd at jeg skulle få se han danse til Backstreet Boys... men han imponerte sammen med de andre gutta. Morsomt!

Folkehøgskolen han går på heter Bakketun og ligger i Verdal; bygda som er kjent for lottomillionærer og slaget på Stiklestad. :-) 
Lørdag ettermiddag fikk vi kjørt oss en tur til Stiklestad, for å trekke litt frisk luft, strekke på beina og ta noen bilder.
Her kommer ett, av et av landemerkene på Stiklestad; 
statuen av Olav den Hellige til hest, med korset høyt hevet.


Flere landemerker finner du i dagens Mandagstema, her.

6 kommentarer:

 1. Den står der fortsatt :)
  Har ikke vært i Verdal eller på Stiklestad på årevis.
  Men det er fint der.
  Koselig at sønnen imponerte.
  Ha en flott kveld :)
  Mormor

  SvarSlett
 2. Flott landemerke !
  Så koseleg å høyre om sønnen :)
  Lukke til vidare med studiane !
  Anne-Mari

  SvarSlett
 3. Heisann!

  Vi har faktisk tenkt til å overvære spelet neste sommer. Da skal jeg med egne øyne se etter dette flotte landmerket! Ha fine studier ;:OD)

  SvarSlett
 4. Fint landmärke! Och visst känns det bra i mammahjärtat när barnen mår bra :)

  SvarSlett
 5. Det var en imponerande staty över Olof den Helige! Märkligt liv han hade, från att ha varit grym kung till helgon.

  SvarSlett
 6. Det var en kraftfull och fin skulptur. Pampig!

  SvarSlett

Takk for at du tok en tur innom bloggen min, og en kommentar fra deg betyr mye. Blogging er ikke det samme uten kommentarer... :-)