onsdag 27. mars 2013

Håndarbeid er avkobling...
Nå har heimen fått noen innslag av gult også her hos hos, og påsken står for døra. Jeg har ikke overpynta akkurat, men noen kyllinger her og der, og noen gule lys har jeg funnet fram. Påskepyntinga har ikke akkurat førsteprioritet her i år. Til det har jeg alt for mye som skal gjøres av oppgaveskriving og studier. Har to oppgaver som skal leveres uka etter påske, og to oppgaver som skal leveres uka etter det igjen - men jeg er sånn høvelig i rute, så det blir vel. Det nytter bare ikke å ta helt fri denne påskehelga, og det er greit nok, tenker jeg. Jeg er jo så heldig at jeg kan sitte hjemme og jobbe.

Sånn innimellom oppgaveskriving blir det litt avkobling. Kan ikke sitte med nesen i ei bok hele tida, og da er det fint å kunne finne fram et håndarbeid. Slapper av med strikketøy i fanget, jeg. Forrige uke ble jeg ferdig med en genser jeg har strikka til ei jente i klassen min. Hun fikk pakken med genseren i posten i går, og var fornøyd. Da er jeg også det! :-) 
Her er fine Amanda i genseren sin.


I går og i dag har jeg ryddet i Epla-butikken min, og lagt ut noen nye produkter med bilder. Har strikket opp en del restegarn siden jul, og laget flere par pulsvarmere, og noen "potteskjulere" eller hva jeg nå skal kalle det. Ta en titt i Epla-butikken min, så får du se nærmere.


          

5 kommentarer:

 1. Den ble fin! Har strikket den selv, i tradisjonell blå, men den ble hakket for stor. Nå holder jeg på med Marius i str. 6 mndr. til en liten tass som ikke er født enda :) - God påske!

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er jo en fordel med å strikke til sånne små,- de vokser alltids inni plaggenen ;-)

   Slett
 2. Nydeleg gensar og og pulsvarmarar.

  God påske til deg !
  Helsing Anne-Mari

  SvarSlett
 3. Så mycket fint! Vad duktig du är :)
  Glad påsk, fina SigridfraEnget!

  SvarSlett
 4. Så flink du er!

  Vonar du har hatt fin Påske!

  Ynskjer deg flott april :-)

  SvarSlett

Takk for at du tok en tur innom bloggen min, og en kommentar fra deg betyr mye. Blogging er ikke det samme uten kommentarer... :-)