tirsdag 16. juli 2013

Boken på vent...


Hver Tirsdag poster Beathe et innlegg bloggen sin hvor hun skriver om en bok hun har veldig lyst til å lese, det kan være en bok som det har vært meningen å lese en stund eller det kan være en bok hun nettopp har oppdaget. Det kan også være en bok som ble kjøpt for mange år siden og har ligget å samlet støv i hyllene eller det kan være en bok som ble kjøpt i forrige uke. 
Andre må gjerne være med om man også har en bok på vent.

Jeg har bare vært med på dette en gang før, men tenkte jeg skulle hive meg med i dag. Hadde nemlig en gjennomgang av bokhyllene for ei ukes tid siden, og fant ut at jeg har nesten 40 uleste bøker i hyllene. Har planer om å få lest mange av dem i løpet av 2013. Noen av dem har stått der ganske så lenge, andre kjøpte jeg i ferien. Skulle gjerne ha lest dem alle sammen med en gang, men det går jo ikke...
Det blir en prioriteringsak.

Kom på at jeg skulle sjekke hvilken bok jeg skrev om forrige gang jeg var med - og oppdaget at den fremdeles ligger på vent; En svunnen tid av Kate Morton. Det betyr at den har førsteprioritet når jeg er ferdig med de to jeg leser nå(Olycksfågeln av Camilla Läckberg og Liket i biblioteket av Agatha Christie).

Nå har jeg nesten fem uker igjen før nytt studieår starter. Da blir det fullt opp med lesing av pensum, både faglitteratur og tekstpensum, og noen norske klassikere venter på meg. Det er derfor litt om å gjøre at jeg får lest en del annen type litteratur nå i sommer. Så etter Kate Morton, blir det nok ei engelsk bok som blir prioritert.
Har nemlig The Casual Vacancy(Den tomme stolen) av J. K. Roswling stående på vent i hylla.


"Barry Fairbrother er i byrjinga av førtiåra sine når han heilt uventa døyr, noko som etterlèt den engelske landsbyen Pagford i sjokk. Staden verkar som eit engelsk idyll, med torg lagt med brustein og sitt historiske kloster. Men under den vakre fasaden er det ein by i krig. Det ledige setet Barry etterlèt seg i soknerådet blir snart kjelde til den største konflikten byen har opplevd. Kven vinn valet prega av lidenskap, dobbeltspel og uventa avsløringar?"

9 kommentarer:

 1. Den har jeg ulest i hylla. Får lese den neste i år, for lista mi for i år er fullpakket. Så den må dessverre vente litt til :)

  SvarSlett
 2. Høres spennende ut! Men jeg må innrømme at Kate Morton frister mer ;)

  SvarSlett
 3. Denne gleder eg meg til å lese også! Håper det blir tid i løpet av sommaren:)

  SvarSlett
 4. Jeg kunne godt tenkt meg å lese denne og jeg venter spent på å høre hva du syntes om den når du har fått lest den.

  SvarSlett
 5. Har hørt mye bra om denne, så kanskje en dag leser jeg den også.:) Nå har damen også skrevet krim under pseudonym

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, jeg har sett det der. Bra kritikk har den fått også. Før man visste hvem som skrev i hvert fall...

   Slett
 6. Denne har jeg også på vent, gleder meg til den :)

  SvarSlett
 7. Kate Morton sine bøker har jeg likt hittil, og gleder meg til å lese den siste. Ellers kunne jeg godt tenke meg å lese The Casual Vacancy :)

  SvarSlett
 8. Har denne på norsk, fikk den som årets gratis bok av bolkkuben, og det var jo super gave for jeg gleder meg til å lese den jeg også. Kanskje den må taes opp til høsten. Kos deg videre med ferie!:)

  SvarSlett

Takk for at du tok en tur innom bloggen min, og en kommentar fra deg betyr mye. Blogging er ikke det samme uten kommentarer... :-)