mandag 14. januar 2013

Mandagstema # 72

Mandagen er her, og hos oss har jula fått reisepass i dag. Vi bruker alltid å la det være jul til 20. dagen her i huset, men siden det var i går, på søndag, ventet vi med "avjuling" til i dag.
Nå er det bare de røde stuegardinene som vitner om at det har vært jul. Jeg tror nok at de blir tatt ned i morgen, uten at jeg henger opp noe annet i stedet. 
Etter at vi pusset opp til advent, har jeg ikke gardiner som passer helt inn lenger, og de siste par årene har jeg ikke hatt gardiner oppe i sommerhalvåret. Jeg skal ut på en handlerunde i morgen, og finner jeg gardiner som passer perfekt, kjøper jeg kanskje nye og henger opp. Men de må stemme! Hvis ikke, blir det ikke gardiner i stua vår de nærmeste månedene. ;-)

Uansett; i Mandagstemaet denne uka spør Helene etter 
"SKYGGER"

Det var vanskelig å finne tydelige skygger i dag, siden det har vært overskyet hele dagen. Ingen lav vintersol som kunne kaste lange skygger i dag altså.
Men i skumringstimen blir det litt skyggeaktig likevel;  måneskalken vises så vidt mot en blekblå vinterhimmel, og ellers er det bare mørke silhuetter. 
Skyggebilder finner du hos:

5 kommentarer:

  1. For noen flotte bilder, helt make måne som vi har utenfor våre vinduer :)

    SvarSlett
  2. Vilka kontraster med tallarna mot den blå himlen. och den fina månen.
    Ha en fin vecka
    Kram Meta

    SvarSlett

Takk for at du tok en tur innom bloggen min, og en kommentar fra deg betyr mye. Blogging er ikke det samme uten kommentarer... :-)