søndag 20. januar 2013

Smakebit på søndag

Søndag og tid for en ny smakebit hos Mari.

For min del er det tid for å ta fatt på enda et knippe pensumbøker i norsk, selv om det er mange andre bøker jeg har lyst til å lese før dem. Må man så må man - og siden jeg elsker å lese bøker er det i grunnen ikke så ille å være nødt til å lese... For første gang skal jeg lese noe av Erlend Loe, og jeg begynner med "Tatt av kvinnen."

Smakebiten er hentet fra begynnelsen av boka - på side 7:

"1) Det var på den tiden hun begynte å komme oftere. Om kvelden, like før jeg skulle legge meg. Hun satte seg ned og pratet. Alltid om hvor glad hun var i stillhet, om hvor godt det er bare å være alene. Pratet og ble aldri ferdig. Det hendte jeg sovnet, forsvant i små øyeblikk, men hun merket det ikke."


Flere smakebiter hos Mari.

8 kommentarer:

 1. En stilig smakebit :-) Dette er en bok jeg har tenkt jeg må lese. Men det er lit, Too many books, too little time. :-)
  Ha en fin søndagskveld!

  SvarSlett
 2. Takk for bra smakebit! Loe skulle jeg ha slukt noen bøker av, har lest lite av han. Kos deg med pensum og søndagkvelden!

  SvarSlett
 3. Loe står på min läslista. Intressant omslag... Tack för smakbiten!

  SvarSlett
 4. Har ikke lest noe av Loe men har planer om å få lese noe av ham snart. Tusen takk for smakebiten og ha en fin kveld Sigrid:-)

  SvarSlett
 5. Har sett filmen, men hadde glemt at den er basert på en bok. Hadde vært gøy å lese boka. Takk for smakebiten.

  SvarSlett
 6. Å, så provosert jeg ble av denne boken :) For et kvinnfolk! He he. Leste boken som pensum for endel år siden :)

  SvarSlett
 7. Denne boka husker jeg at jeg likte veldig godt! Det er ikke så lett å få sympati for hovedpersonen der han virrer tafatt omkring, særdeles lite klar for voksenlivet :) Jeg tror du vil få noen fine timer med denne boka.

  SvarSlett
 8. Herlig smakebit! Jeg har bare sett filmen, men likte den til gjengjeld kjempegodt!! Klem fra Anette :)

  SvarSlett

Takk for at du tok en tur innom bloggen min, og en kommentar fra deg betyr mye. Blogging er ikke det samme uten kommentarer... :-)