søndag 13. januar 2013

En smakebit på søndag

Tid for nye smakebiter hos Mari - Flukten fra virkeligheten.
Jeg holder fortsatt på med "Sofies verden", for det er ikke akkurat ei bok man skummer igjennom, men i tillegg leser jeg svensk krim. Gir i grunnen en fin balanse det... ;-)

Jeg holder på med "Predikanten" av Camilla Läckberg. 

Har ikke kommet så langt, og man skal jo ikke avsløre for mye i disse smakebitene, så her kommer noen setninger fra side 15.

"Johan svarade inte. Till skillnad från sin storebror fick han aldrig en adrenalinkick av inbrotten, istället gick han i dagar, både före och efter en räd, med en stor, kall klump av ångest i magen. Men han hade alltid gjort som Robert sa och det föll honom inte ens in att han skulle kunna göra något annorlunda."


Flere smakebiter hos Mari.

8 kommentarer:

 1. Jag har läst alla Läckberg-deckare och det är riktigt bra underhållning :)

  SvarSlett
 2. Enig. Har lest alle jeg også, og det er fin, lettlest og underholdende krim!

  SvarSlett
 3. Enig i at dette er fin, lettlest krim. Har også lest alle av henne, så langt jeg kjenner til. Venter gjerne på nye bøker!

  SvarSlett
 4. Läckberg har jeg ikke lest noe av enda, men jeg har hamstret bøkene hennes og må bare komme i "Läckberg-modus". Tusen takk for smakebiten,Sigrid:-) Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 5. Läckberg blir neste. Har fulgt deg og bloggen en stund nå med fine bilder fra hurtigruten. Så flink du er med studier og hybellivet. Har en nabo som nå er ferdig sykepleier til sommeren i en alder av femti, det er flott. Ha en fin kveld.

  SvarSlett
 6. Har ikke lest noe av Leckberg, men har sett filmen/serien Prediaknten. Gyselig var den..

  SvarSlett
 7. Må også komme meg i "Läckberg-modus" for skjønner hun har mange gode bøker:) Takk for smakebiten!:) Ha en fin søndagskveld!:)

  SvarSlett
 8. En av Läckbergs beste bøker, ingen tvil om det :) Klem fra Anette <3

  SvarSlett

Takk for at du tok en tur innom bloggen min, og en kommentar fra deg betyr mye. Blogging er ikke det samme uten kommentarer... :-)