mandag 20. august 2012

Mandagstema # 54

Da er vi godt i gang med ei ny uke! Helga ble en smule spesiell for min del, siden dette ble første hybelhelg - ever. Rart å være borte fra familien i helga. Men jeg har hatt det bra, og jeg har fått bruke helga på en fin måte.

I dag var det oppstart av Kunst & Håndverks-faget for min del, og jeg var vel omtrent like spent som en hvilket som helst annen 1. klassing over å ta fatt på noe nytt... :-)
Første semester har vi fokus på bilde, og vi har allerede kommet oss i gang med tegning, og det ble portrett-tegning i dag. Etter at skoledagen var over, måtte jeg bare ut og klarne tankene, så det ble en tur i fjæra, med tegnesaker i sekken. Herlig!

På tur tilbake på hybelen fikk jeg plutselig øye på det som bare måtte bli mitt bidrag til dagens 
Mandagstema: Metall...

Denne skulpturen pynter opp foran Høgskolen her på Nesna, og med sol og knallblå himmel som kulisser tar den seg riktig godt ut.

Flere metall-bilder finner du hos Helene - Alt som er vakkert.

8 kommentarer:

  1. Så artig å begynne på skole-
    Kan jeg spørre hva du tenker, hvilken retning du skal gå?

    SvarSlett
    Svar
    1. Jeg har startet på Grunnskolelærerutdanning(5.-10. trinn) og spesialiserer meg i første omgang på norsk og Kunst & Håndverk. Skal velge 1 eller 2 fag på fjerdeåret, men vet ikke hva det blir ennå.

      Slett
  2. Konst o hantverk så kul för dig :) Riktigt konstverk i metall du visar :)

    SvarSlett
  3. Så spennende at du har startet på lærerutdanningen! Jeg har også nettopp blitt student og skal studere deltid for å bli førskolelærer, mitt bidrag til ukens tema fant jeg som en del av formingsfaget i dag :)

    Fint metall du kom over forresten!
    Ha en interessant uke :)

    SvarSlett
  4. Ok, ganske fornuftig altså. Var inne på en blogg og las kommentaren og ble nysgjerrig. Gikk en gang i tiden Statens håndverk og kunstindustriskole i Oslo, og er alltid spent på mennesker som velger lignende retninger :).

    SvarSlett
  5. Spännande och vackert konstverk. Låter väldigt trevligt att studera konst & hantverk.

    SvarSlett
  6. Det är något magiskt med "klar" metall mot himlen. Läckert!

    SvarSlett
  7. Vakkert kunstverk!

    Kjekt du kosar deg med studiet :-)

    SvarSlett

Takk for at du tok en tur innom bloggen min, og en kommentar fra deg betyr mye. Blogging er ikke det samme uten kommentarer... :-)