torsdag 23. august 2012

Himmelsk # 99


Torsdag og tid for himmelsk! 
Her på Nesna er det mye natur, hav og himmel, og selv om stedet har vist seg fra sin mest eksemplariske side de to siste ukene, vet jeg at det kommer andre dager også her. De "dårlige værdagene" kommer til å vise Nesna fra en helt annen side enn vi har sett nå, men jeg tror den siden er spennende og litt "halvvill", om man velger å se sånn på det... Tror det kan bli spennende bilder av det, om ikke annet. 


Uansett; det har vært fine sensommerdager nå, og når sola blinker i havet, får man en følelse av ro...Flere himmelske bilder hos Petunia.

12 kommentarer:

 1. Skikkelig stilig komposisjon, - herlig bidrag!

  SvarSlett
 2. Fin stemning og farger i bildet ditt - likte komposisjonen med fjæra i forgrunnen - deilig med den klare høstlufta som begynner å prege dagene nå - håper på en fargesprakende høst med mange fine turer :-) Ha en fin kveld på Nesna ! Hilsn Liva

  SvarSlett
 3. Nydelig bilde ,en skulle ønske å sitte der og nyte synet.

  Marit.

  SvarSlett
 4. O what a glorious view! and love the rocks in the foreground!

  SvarSlett
 5. Vakkert bilde og fantastisk utsnitt og perspektiv!

  SvarSlett
 6. Nydelig bilde, godt komponert. Det er bare så utrolig vakkert der oppe hos deg! For meg en ukjent perle, som jeg håper jeg en dag skal få anledning til å besøke. God helg!

  SvarSlett
 7. Vakkert der du er! Jeg besøkte Nesna for mange år siden, og har enda noen kjente der. blir spennende å se bilder derfra utover høst og vinter!
  -Margit-

  SvarSlett
 8. Kjempefint og nydelig himmelsk bilde! Det er kjempefint på Nesna! Studerte musikk mellomfag der selv 2003/04 (desentralisert), og ble forelsket i naturen!:)

  Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg!:)

  SvarSlett
 9. Spännande bild, ser vackert ut.
  Man ser långt bort över vattnet, intressant landskap. :-)

  SvarSlett
 10. Kjempefint bilde av vakker natur!

  Ha en fin lørdag :)

  SvarSlett

Takk for at du tok en tur innom bloggen min, og en kommentar fra deg betyr mye. Blogging er ikke det samme uten kommentarer... :-)