torsdag 19. juli 2012

Torsdagstema: I like # 50

Blogg-verdenen bringer mye glede! Det finnes så mange flotte blogger og bloggere som man kan titte inn hos og hente inspirasjon og oppmuntring fra. Noen legger igjen mer av sjela si, og gir oss et innblikk i dagliglivet på godt og ondt. 
Noen er flinke med interiør eller hage, og viser oss masse vakkert. Enda noen flere elsker håndarbeid eller å skape noe med hendene sine, som vi får se og beundre. Andre elsker det skrevne ord og tipser om bøker som er verdt å lese. 
Jeg påstår at min hverdag har blitt lysere og gladere etter at jeg begynte å blogge, og lese andre blogger. Det er som mange flotte mennesker der ute som lyser opp dagen min!

Som i dag... Da jeg tittet ned i postkassen min, så jeg bare en stakkarslig reklameavis - og et postkort. Kortet var fra Ege, som har bloggen Ege Denne. Hun er for tiden i Torrevieja, og sender postkort til en av leserne hver uke. Denne uka var den min tur til å finne et fra henne i postkassen! Ta turen innom bloggen hennes; så finner du blant annet ut hvorfor hun befinner seg der hun er - og kanskje du blir en av de heldige mottakerne av postkort...  
Det lyste i hvert fall opp min torsdag. I like! <3
4 kommentarer:

 1. Jag tycker som du, bloggandet ger mycket glädje. Man får se många vackra bilder och läsa många kloka ord. Vilken tur du hade som fick postkortet denna veckan.

  SvarSlett
 2. Ja jag förstår att ni vill ha bättre väder om ni målar om huset.
  Kul med bloggvänner som skickar kort;-)
  Ha en skön helg;-)

  SvarSlett
 3. Så skoj att få vykort från en bloggvän. Det är väl inte så vanligt.
  Du har helt rätt, bloggandet kan ge en så mycket glädje. Ibland också nya kunskaper, inte dumt det heller. :-)
  Vädret kan man tycka till om, hoppas ni får lite soldagar... målarfärg kan ju få problem torka ordentligt när vädret är blött. Ja, sol är inte dumt, även om man inte ska måla. :-)

  SvarSlett

Takk for at du tok en tur innom bloggen min, og en kommentar fra deg betyr mye. Blogging er ikke det samme uten kommentarer... :-)