onsdag 25. juli 2012

Onsdagstema # 119 - LJUSGLIMTAR

Ukas Onsdagstema er LJUSGLIMTAR.


Et positivt og oppløftende tema, vil jeg si. Jeg opplevde et lysglimt, i form av en mail, i går ettermiddag: Tilbud om studieplass på grunnskolelærerutdanning(5.-10. trinn).


Med saksbehandler hos NAV på ferie til 13. august, som også er studiestart, og kort svarfrist på studiet, følte jeg et lite snev av panikk med det samme, men jeg bestemte meg for å gjøre det eneste riktige med en slik mulighet; Jeg takket ja til plassen. Så får eventuelle bekymringer om NAV velsigner dette påfunnet komme senere(De kommer nok i natt når jeg skal forsøke å sove).
Etter et og et halvt år med utbrenthet og utilstrekkelighet og famling i blinde med tanke på hva jeg vil med livet videre, var dette et skritt i riktig retning. Jeg duger... 22 år etter at jeg gikk ut "gymnaset" har jeg fått bruk for vitnemålet derfra. ;-)


Et stort lysglimt i mitt liv; best illustrert med dette bildet...
Flere lysglimt hos

10 kommentarer:

 1. Vilken ljusglimt. Modigt att våga ta steget, det kommer säkert att gå bra. Fin bild som illustrerar din ljusglimt.

  SvarSlett
 2. Grattis till platsen! Klart att det kommer att gå bra!

  SvarSlett
 3. ÅÅåååå sååå roligt! Supergrattis och vad bra att det känns okey för dig att börja denna utbildning. Du ska se att det går alldeles utmärkt!

  SvarSlett
 4. Så kul att du fått plats på denna utbildning. Ska hålla tummarna för dig. Den där ljusglimten från ovan är sååå välkommen.

  SvarSlett
 5. Vilka underbara ljusglimtar där över taken :)

  SvarSlett
 6. Lycka till! Fin ljusglimtsbild.

  SvarSlett
 7. Fin bild! Solen lyser rakt in i hjärtat :)

  SvarSlett
 8. Verkligen en härlig chans du fått. Lycka till med studierna!
  Fin bild också, bra illustration till texten. :-)

  SvarSlett

Takk for at du tok en tur innom bloggen min, og en kommentar fra deg betyr mye. Blogging er ikke det samme uten kommentarer... :-)