mandag 29. juli 2019

Bøker lest i 2019; #37

Bok #37 i 2019
ble
Skyggesøsteren
av Lucinda Riley

Fra bokas bakside: Star står ved et veiskille i livet etter at hennes kjære far, den mystiske mangemillionæren Pa Salt, er død. Nølende bestemmer hun seg for å følge sporet faren har gitt henne for at hun skal finne sitt biologiske opphav. Det fører henne til et gammelt antikvariat i London og en svært eksentrisk bokhandler. 
Hundre år tidligere møter vi den sta og uavhengige Flora. Hun er lykkelig hjemme i Lake District, men krefter utenfor hennes kontroll fører henne til London, der hun dras mellom kjærlighet og forpliktelser overfor familien. Hun blir en brikke i et spill der hun ikke kjenner spillereglene. Men en dag møter hun en mystisk mann som avslører svarene Flora har vært på jakt etter hele livet.  

Jeg startet på denne boka, som er den tredje i serien om de syv søstrene, samme kveld som jeg ble ferdig med bok nummer to (Stormens søster). Jeg ble ferdig neste kveld - så man kan si at dette var en "sidevender". Som i den forrige, er det tydelig at Riley har brukt mye tid på research, og historien virker troverdig på det historiske planet, selv om den er aldri så oppdiktet og "arrangert". Man MÅ finne ut hvordan det går med Star, og med Flora. 
ANBEFALES!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok en tur innom bloggen min, og en kommentar fra deg betyr mye. Blogging er ikke det samme uten kommentarer... :-)