søndag 2. mars 2014

Smakebit på søndag

Søndag og tid for smakebit hos MARI.
Jeg har faktisk klart å lese 13 bøker i år, og er i gang med nr. 14, og det er jeg godt fornøyd med, med tanke på at det har vært temmelig hektisk på studiefronten så langt i år. Nå skal det sies at jeg prioriterer lesing av bøker, bare fordi jeg har lyst, i tillegg til pensumbøkene, av den enkle grunn at jeg har behov for å koble av innimellom.

Den boka jeg holder på med nå er
Sjöjungfrun 
av Camilla Läckberg.


Smakebiten står på side 34:
"Ludvig fyllde år och Cia försökte låtsas som om det var en helt vanlig födelsedag. Tretton år. Så lång tid hade det gått sedan hon på BB skrattade åt den nästan löjeväckande likheten mellan far och son. En likhet som inte hade minskat med åren, snarare förstärkts. Nu gjorde den att hon på botten av de djupaste svackorna knappt kunde förmå sig att titta på Ludvig. Se kombinationen av bruna ögon med stänk av grönt och blont hår som redan tidigt på sommaren blev så ljust att det nästan såg vitt ut. Ludvig hade också likadan kropp, likadant rörelsemönster som Magnus. Lång, gänglig och med armar som kändes som hans när de lades runt henne. De hade till och med likadana händer."



Ta en titt innom
og finn flere smakebiter.

4 kommentarer:

  1. Spennende smakebit. Jeg har ikke lest noe av Leckberg, men sett noen Tv-filmer det har jeg. Ha en fin kveld.:)

    SvarSlett
  2. Camilla Läckbergs böcker gillar jag bäst på film.

    SvarSlett
  3. Detta råkade bli den första Läckberg jag läste och jag fick börja leta upp alla de tidigare böckerna. Nu har jag läst dem allihop :)

    SvarSlett
  4. Har ikke lest noe av Läckberg men jeg har kjøpt inn alle bøkene så det er vel bare å begynne. Tusen takk for smakbiten:-)

    SvarSlett

Takk for at du tok en tur innom bloggen min, og en kommentar fra deg betyr mye. Blogging er ikke det samme uten kommentarer... :-)