søndag 14. april 2013

Smakebit på søndag

Da var det sannelig søndag igjen, og dagen i dag er i tillegg første sommerdag etter gammel kalender.

Ikke mye som minner om sommer utendørs, men det er mye mildere og snøen minker for hver dag, så jeg har et lite håp om vår, og sommer, sånn etter hvert. Selv nyter jeg dagen uansett, for i dag er det min dag. ;-)

Mari oppfordrer som vanlig til å presentere en smakebit fra boka som leses akkurat nå. Jeg leser fortsatt pensum-bøker, den siste dette semesteret faktisk, og denne gangen er det zombier og vampyrer det handler om...

Boka er "La den rette komme inn." av John Ajvide Lindqvist, 
og smakebiten står på side 26:

"Håkan hadde funnet et bra sted å stå vakt, med god utsikt over skogstien i begge retninger. Lenger inn i skogen hadde han funnet en avskjermet grop med et tre i midten, og satte igjen bagen med utstyret der. Den lille gassflaska med halotan hang i en stropp under frakken."

Når jeg er ferdig med boka, skal jeg se filmen - det er egentlig den som er pensum - så får vi se om den fenger mer enn boka... Det kommer et lite sammendrag når det er gjort.

Flere smakebiter fra bøker finner du hos Mari.

7 kommentarer:

 1. Nei,her i Bergen fikk vi regn og blåst i dag etter å ha vært uten nedbør i flere uker. Men jeg håper at våren nå er på vei. Har ikke lest noe av forfatteren du nevner men jeg har denne boken på listen min, så den skal bli lest en gang. Ønsker deg en fin ettermiddag,Sigrid:)

  SvarSlett
 2. Denne boken har jeg ikke lest, men sett begge filmene - den svenske er best. Som Beathe nevner er det lite vår å spore her på vestlandet!
  Spennende at du skal bli lærer, jeg startet også på utdanning høsten 2012 (førskolelærer) og synes det er veldig interessant. Ha en fortsatt fin søndag :)

  SvarSlett
 3. Har inte läst denna bok men den verkar riktigt bra.

  SvarSlett
 4. Av någon anledning så tror jag inte att jag skulle gilla hans böcker, för mycket skräck. Men jag kanske har fel...

  SvarSlett
 5. Gillade filmen och får nog påbörja boken snart:) Tack för smakbiten.

  SvarSlett
 6. Tyckte förvånansvärt mycket om den här boken :)

  SvarSlett
 7. Takkf ro smakebiten, dette var en helt ny forfatter for meg!

  Ønsker deg en glad dag!
  Pia

  SvarSlett

Takk for at du tok en tur innom bloggen min, og en kommentar fra deg betyr mye. Blogging er ikke det samme uten kommentarer... :-)