torsdag 20. desember 2012

Himmelsk # 116

Torsdagen er snart over, og det er praktisk talt bare 3 dager igjen til jul. I kveld har vi hatt koselig førjulsbesøk av gode venner, med gløgg og pepperkaker på bordet. Det har vært fint å sette seg ned og ta seg tid til en koselig prat.

I morgen blir det forhåpentligvis siste handletur før jul. Etter at jeg jobbet i dagligvarehandelen noen år har jeg forsøkt å holde meg unna alt av butikker de siste dagene før Julaften. Jeg husker det var så mange stressede kunder, sure og grinete, og bestemte meg for at jeg ikke ville være en del av det der. Derfor blir det handling i morgen. Nå gjorde jeg unna minst halvparten i dag, så det skal gå greit, tenker jeg.
Ellers gjenstår litt småpusk. Det blir vel vasking i morgen, etter handleturen, slik at jeg kan pynte ferdig på lørdag. Da skal jeg lage det siste av julegodter også. Det skal bli en skikkelig kosedag, har jeg tenkt. 
Så på søndag gjenstår bare pynting av juletre og julegrøt med mandel. 

Dette er planen - så får vi se hvordan det blir.

Etter at jeg var ferdig med norskeksamen den 7. desember, har jeg kost meg hver dag med noen juleforberedelser.
Det kjennes bra - og sannelig kommer vi i mål i år også - uten alt for mye stress...

Da jeg reiste hjem til jul, den 8. desember, var det nydelig vær og et herlig lys langs Helgelandskysten.
Heldigvis fikk jeg foreviget noe av stemningen gjennom rutene på Hurtigruten.


Flere himmelske bilder hos Petunia.2 kommentarer:

Takk for at du tok en tur innom bloggen min, og en kommentar fra deg betyr mye. Blogging er ikke det samme uten kommentarer... :-)