mandag 3. september 2012

Mandagstema # 56

I dagens utgave av MANDAGSTEMA vil Helene ha bilder av
EN BIT AV MITT FYLKE.

I skrivende stund er jeg ikke engang i mitt eget fylke, som er Nord-Trøndelag. Jeg befinner meg i Nordland, som jeg godt kan kalle mitt andre fylke. Mamma'n min er nordlending, og pappa'n min er halvt nordlending, - noe som gjør meg til noe sånt som 75% nordlending. Til tross for at jeg er født og oppvokst i Nord-Trøndelag. Jeg har til og med bodd 14 år i Nordland, der Mannen min kommer fra. De siste 8 årene har vi bodd i Nord-Trøndelag, og jeg føler meg tross alt som trønder. 
Veien til Nordland er likevel kort, og sist uke passerte vi Nordlandsgrensa for et kort besøk hos Mannens familie.
På tur hjem med ferja tok vi bilder over Leka-fjorden, fra Nordland mot Nord-Trøndelag. Tror det må bli et passende bilde som representerer meg godt i hvert fall.

Og om noen skulle være i tvil; Leka ligger i Nord-Trøndelag og er nok best kjent for Ørnerovet, og for den spesielle geologien på øya. Du kan lese mer om øya her.


Flere fylkesbilder finner du hos Helene.

10 kommentarer:

 1. Åhhhh, så vackert! Trevligt att läsa om Leka också. Örnrovet har jag hört talas om.

  SvarSlett
 2. Ser vackert ut på Leka-fjorden.
  Vilket foto, vilken himmel. :-)

  SvarSlett
 3. Fantastiskt vackert! Vilket ljus.... Reflektionerna i vattnet....

  SvarSlett
 4. Tänk så många vackra platser det finns och vilken tur att du kom förbi och så skickligt fångade skönheten med din kamera.

  SvarSlett
 5. Kjempefint og nydelig bilde fra Lekafjorden! Jeg synes Namdal er kjempefint. Min kjære mann er jo fra Grong. Ønsker deg en kjempefin og god uke videre!:)

  SvarSlett
 6. ÅÅ sååå vackert där skulle jag också vilja bo! Tänk jag skulle kunna flytta runt runt bland alla vackra platser som finns!

  ett så vackert ljus i bilden och perspektivet ooooooooo

  SvarSlett
 7. Ja inte är det helt fel med ett sådan län som "sitt eget", underbart vackert. Sonen är ju som sagt tillsammans med en halvnorska och de vistas där ibland. I trakterna runt Mo i Rana.

  SvarSlett
 8. Da passet jo dette fint, og vakkert er det der!
  Nydelig bilde! -Margit-

  SvarSlett

Takk for at du tok en tur innom bloggen min, og en kommentar fra deg betyr mye. Blogging er ikke det samme uten kommentarer... :-)