fredag 27. juli 2012

Himmelsk # 95

Vi har kommet til ukas Himmelske bidrag!
Den siste uka har himmelen stort sett vært grå, og regntung, og jeg har ikke tatt bilder av den. Burde sikkert ha gjort det, men sånn ble det altså ikke. Har derfor ingen ferske bilder å bidra med hos Petunia.

Jeg har et bilde som ble tatt for snart en måned siden, den 30. juni. Da var ferieturen vår bare et par timer gammel, og vi passerte Norges fjerde største innsjø på tur sørover, nemlig Snåsavatnet(Ja, Joralf Gjerstad kommer fra den andre sida av vatnet et sted).
Det var aldeles blikkstille og fint da vi kjørte forbi, og det måtte bli et øyeblikksbilde i fart. Ble ganske tøft, det, synes jeg, med både himmel og "hav" i sideruter og frontrute og speilet med. :-)



Passering Mjøsa noen timer senere, gir ikke et like idyllisk bilde. Den gangen.


Flere himmelske bilder hos Petunia

Sjekk ut facebook-sida til bloggen min her:

8 kommentarer:

  1. Fina himmelska bilder!
    Ha en bra dag!

    SvarSlett
  2. Knalltøffe bilder, spesielt det første. Ha en fin weekend.

    SvarSlett
  3. Man ser mycket fint när man är ute och åker!

    SvarSlett
  4. Läckert med molnen i backspegeln;-)
    Ha en skön helg;-)

    SvarSlett
  5. Det är bra att h a mycket tid påsig när man åker någon stans ;) Gärna med kaffekorg i bagaget ... för visst vill man stanna till när man åker förbi så vackra platser? :)

    SvarSlett
  6. Stilig bidrag til temaet!
    Ønsker deg en flott ukestart!

    SvarSlett
  7. Fina bilder och vyn är det inget fel på!

    SvarSlett
  8. Var tvungen att googla för jag tyckte mig känna igen namnet och se där har jag varit för många många år sedan. Ni åkte söröver alltså bor du litet längre norrut. Min gård där jag vistas nu ligger norr om Vilhelmina i södra Lappland. Vi brukar åka Sagavägen in till Norge på en lååååång dagstur ut till kusten och tillbaka hem via Tärnaby/Hemavan....
    Underbart vackra vyer i Norge!

    SvarSlett

Takk for at du tok en tur innom bloggen min, og en kommentar fra deg betyr mye. Blogging er ikke det samme uten kommentarer... :-)