fredag 13. juli 2012

Himmelsk # 93

Tenkte egentlig å få postet et himmelsk innlegg i går, men det ble det ingenting av, gitt. Mista litt piffen utpå dagen i går. Vet ikke helt hva det kom av, jeg. Vi får skylde på været, tror jeg. Det var fint og varmt, og SOL på formiddagen i går, men sannelig ble det regn og grått etter hvert. 
Tilbrakte ettermiddagen sammen med gode, "gamle" venninner, og da ble det mye kaffe, mye prat og mye kos. Skikkelig trivelig!


Men etterpå, falt jeg litt sammen. Ble ikke så mye med meg. Satt i godstolen med heklinga i fanget og tittet ut på regnet. Og funderte litt over hva jeg skal ta meg til framover. Er rastløs og ønsker å komme igang med noe, men som "NAV-ansatt" er det liksom ikke så enkelt. Selv om det burde være det. Sikkert. Har søkt på jobb etter jobb, og fått avslag på avslag...
Nå tror jeg det er på tide å sette seg på skolebenken i stedet. Få litt mer kompetanse. Hadde jeg bare visst hva jeg vil bli når jeg blir stor! Da hadde det vært mye enklere. Men når jeg kan litt om mye, og interessene mine er mildt sagt sprikende, blir det litt vanskelig faktisk. 
Jeg har jobbet som leder, er god på salg, trives sammen med mennesker, liker å ta ordet i forsamlinger(ja, jeg er en av de utskuddene), elsker å skape noe med hendene mine, får "angst" av rutinepregede arbeidsoppgaver, nyter å lære, lese, tilegne meg kunnskap og bruke hodet litt, trives enormt bra når arbeidsdagene er varierte og ulike, jeg er kreativ og blid... Hva passer jeg til da?!? Sa jeg at jeg synes det er vanskelig?


Skulle ønske at skyene som henger over hodet mitt ville sprekke opp og at sola ville lyse klart over et bestemt område, slik at jeg SÅ hva jeg skal velge videre. Som himmelen over Mjøsa for et par uker siden, omtrent.
Flere himmelske bilder hos Petunia.

8 kommentarer:

 1. Det var et kjempefint og nydelig himmelsk bilde du viser oss! Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg!:)

  SvarSlett
 2. Vacker himmelsk bild!
  Trevlig helg!

  SvarSlett
 3. Nydelikt bilde..

  Ha en fin fredagskveld..

  Britt.

  SvarSlett
 4. Håper du finner "din plass", at du far lys over det rette!
  Vakkert himmelbilde! -Margit-

  SvarSlett
 5. Stemningsfullt "blått! bilde!
  Lykke til med prosessen du står oppi!
  Har vert der selv og har mange av samme
  egenskaper/interesser som du nevner.
  stortrives nå som førskolelærer i voksen alder!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for koselig kommentar... Og førskolelærer, eller i hvert fall lærer, er ikke lenger en fremmed tanke for meg. ;-)

   Slett
 6. En vacker bild till så jobbiga tankar. Hoppas att du kan komma fram till en lösning som håller, även om den bara är på kort sikt.

  Kram!

  SvarSlett

Takk for at du tok en tur innom bloggen min, og en kommentar fra deg betyr mye. Blogging er ikke det samme uten kommentarer... :-)