fredag 6. juli 2012

Himmelsk # 92

Logo himmelsk

Tid for "Himmelsk" igjen, og som Petunia skriver: "Ferie er jo en tid da vi drar og oppdager nye steder eller drar tilbake til den samme velkjente og kjære plassen som vi ikke ville ha byttet mot noe annet i hele verden."


Det er så sant, så sant. Denne uka har vi feriert på Østlandet. I går brukte vi dagen i Oslo, i strålende sol, Mannen og jeg. Vi ruslet rundt og fikk med oss et par severdigheter vi ikke har prioritert på tidligere turer i hovedstaden. Siden vi ikke hadde vært og sett på Operaen før, ble det en tur dit. Jeg angret veldig på at jeg ikke tok med solbriller, siden den hvite marmoren i kombinasjon med sol, gir masse lys. Jeg tok mange bilder, men dette får bli mitt bidrag til himmelsk...Flere himmelsk bilder finner du hos Petunia.

4 kommentarer:

 1. Superfin och läcker himmelsk bild!
  Trevlig helg!

  SvarSlett
 2. Stilig bilde - liker perspektivet på operaen! Kos deg på ferie :-)

  SvarSlett
 3. Bra bilde fra Operaen! Jeg var der for noen år siden og opplevde det du sier med den hvite marmoren og solen, men jammen er det en flott bygning!
  Ha en fin ferie videre :)

  SvarSlett

Takk for at du tok en tur innom bloggen min, og en kommentar fra deg betyr mye. Blogging er ikke det samme uten kommentarer... :-)