tirsdag 31. juli 2012

Et lite kveldsinnlegg

Dagen er over, og natta senker seg. Det er straks tid for å finne senga, men... jeg drøyer det litt til. Er trøtt, men redd for at når hodet lander på puta, så er jeg lysvåken. Har hatt noen sånne netter det siste. De siste 2-3 nettene har vært ok, men hver kveld er jeg like usikker på hvordan natta blir. Det verste som finnes er å bli liggende å vri og vende på seg, og høre på Mannen som sover så godt, så godt. Det er godt han får sove, altså, for han skal tidlig opp. Men da kan jo ikke jeg ligge der urolig, slik at han kanskje våkner. Nei, jeg sitter her litt til, jeg...

Får med meg et liten overblikk fra OL her jeg sitter, og vi har nettopp sett Norge slå svenskene i håndball. Flott at de vant, etter tapet mot Frankrike her om dagen.

Og i morgen skal jeg pakke kofferten. Stresser ikke akkurat med det... Andre hadde kanskje vært ferdigpakket nå, men ikke jeg. Har gooood tid til det i morgen, for flyet letter ikke før klokka 18, og med 10 minutter til flyplassen, sier det seg selv at jeg har mange timer på meg. ;-) Dattera har heller ikke pakket, men hun har vel tenkt på hva hun skal ha med seg. Hun er nok mer spent enn meg, for det blir hennes første flyreise, men hun gleder seg stort! Det gjør selvfølgelig jeg også. Kjenner det skal bli koselig med en skikkelig jentetur til Berlin!Jeg har forresten laget en facebookside for bloggene mine.
Ta en titt innom https://www.facebook.com/SigridfraEnget?ref=hl og trykk gjerne på liker... ;-)


1 kommentar:

  1. Ønsker deg gode mor-datter dager i Berlin :-) og sov godt :-)

    SvarSlett

Takk for at du tok en tur innom bloggen min, og en kommentar fra deg betyr mye. Blogging er ikke det samme uten kommentarer... :-)