onsdag 23. mai 2012

Onsdagstema # 110

Ukas Onsdagstema er "Väntansfylld". 
På norsk skulle det bli noe sånt som forventningsfull. Det er mye man kan være forventningsfull til.


Hele våren har vi gått og vært forventningsfulle og håpet på varme dager og sol. I går og i dag har værgudene innfridd noen av forventningene. Nydelig vær, sol fra knallblå himmel og temperaturer over 20 grader. Herlig!! Til og med den flotte brunfargen fra i fjor, den som falmet og bleknet i vinter, ser ut til å kunne komme tilbake. Etter noen timer i sola i dag, har jeg fått fin farge allerede. Foran. Jeg bør nok sette meg med ryggen til sola i morgen. For i morgen er det meldt enda varmere vær. 


Men altså; hvordan skal man få illustrert forventning med bilder... Mens jeg satt ute i sola og koste meg, og funderte litt på dagens oppgave, stod, eller satt, løsningen foran meg. Jeg tok mobilkameraet fatt, siden jeg bare ville uroe objektet om jeg gikk inn for å hente et annet kamera. Derfor er heller ikke bildet så bra som jeg ville ønsket; det er litt lyst og ansiktet til modellen blir litt borte i alt lyset, men - det uttrykker likevel forventning.
Stakkars Lucas fikk ikke innfridd siden forventninger... ;-)
Flere forventningsfulle bilder finner du hos11 kommentarer:

 1. HAdde han lyst på noe godt eller ville han på jakt, spør jeg meg selv.
  Bildet ble da bra det.
  Ha en fin kveld.
  Mormor

  SvarSlett
 2. Slike forventningsfulle småvenner er så gode! Flott bilde! -Margit-

  SvarSlett
 3. Full av förväntan säger man på svenska, men det här ordet som Birgitta gav oss nu; det finns inte :-D Eller ska jag skriva fanns inte? Kul att se hur tolkningarna har varit, de flesta har lagt in förväntan i sina bilder.

  Lille Lucas ser onekligen ut att vänta sig något (gott?).

  SvarSlett
 4. nämen attans stackaren måste ställa upp för att det ska bli en bra bild till temat ;-))
  hurraaaa för Lucas som gör det så galant!

  SvarSlett
 5. Ah, stackarn! Men bilden är ju jättefin till temat!

  SvarSlett
 6. Haha.. ja han ser verkligen "väntansfylld" ut, så söt!

  SvarSlett
 7. En helt underbar bild! Att du kunde motstå hans bedjande ögon och den gulliga tungan som nog redan kände smaken av något gott.

  SvarSlett
 8. Jag håller med Anni, ordet som Birgitta gav finns inte. Det är mer som en slags ordlek antar jag. Lucas sitter fint och ser verkligen förväntansfull ut.
  Kul se hur hans tunga slickar nosen. Han fick väl något hundgodis, någon belöning?

  SvarSlett
 9. Det blev en helt härlig väntansfull bild där mitt i allt det fina solljuset :)

  SvarSlett
 10. Men så fint han sitter där, funderar på vad han väntar på, solen ser ut att vara framme så det kan inte ha varit den.

  SvarSlett

Takk for at du tok en tur innom bloggen min, og en kommentar fra deg betyr mye. Blogging er ikke det samme uten kommentarer... :-)