fredag 14. november 2014

Bøker lest i 2014; #57

Bok #57 i 2014
ble lest som e-bok:
VINDELTORN
av Tone Almhjell.

Dette er ei ny norsk bok, som faktisk først ble utgitt på engelsk, innenfor fantasy-sjangeren. Den ble solgt til 10 land før den var utgitt... og har slått an over hele verden.


Noe er galt i det gamle huset familien til Lin har leid, det er hun sikker på. Klokkene tikker for sakte. Rosebedet er dekket av rim, selv i øsende regnvær. Og når en mystisk nøkkel merket «Vindeltorn» dukker opp, finner Lin en sprekk i kjellerveggen. En portal til en verden ved navn Sylver.
I dette snødekte riket bor alle døde dyr som en gang har elsket et barn. Lin blir til sin store glede gjenforent med Rufus, kjæledyret hun begravde under rosebusken. Men sammen må de finne den forsvunne Vinterfyrsten hvis de skal redde Sylver fra undergang.
De er ikke de eneste som jakter på gutten denne natten. I mørket lurer en mann med skyggemunn, klar til å sette klørne i den aller siste Vinterfyrste.


Dette er spennende lesning og magisk eventyr, som kan fascinere lesere i alle aldre - bare man har litt sans for det mystiske og det som er annerledes.


Kan vekke leselyst

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok en tur innom bloggen min, og en kommentar fra deg betyr mye. Blogging er ikke det samme uten kommentarer... :-)