tirsdag 17. juni 2014

Boken på vent...

Beathe oppfordrer til å skrive om ei bok man har på vent...

 Boken på vent


Jeg har i grunnen mange bøker på vent, 
og i sommer har jeg planer om å korte ned på lista.

I går var jeg innom biblioteket en tur; 
sønnen skal til å ta kjøretimer og skulle låne teoriboka til Førerprøven, 
og jeg fikk selvfølgelig øye på mye fristende. 
Jeg endte opp med å ta med meg 
Stormen av Frode Granhus. 
Norsk Lofot-krim som jeg har hørt mye positivt om.
Når jeg har lest ferdig Den trettende fortellingen blir det å starte på Stormen
Gleder meg!Under en stormnatt i Reine i Lofoten løsner en diger steinblokk og pløyer en dyp renne i fjellet. Raset avdekker det som ved første øyekast ser ut som små bein og knokler.

En forbrent skikkelse ligger på pleiehjemmet i bygda. Ilden har fratatt ham synet, taleevnen og størstedelen av bevegelsesevnen. Smertene er konstante, men han lever. Uheldigvis er han ikke i stand til å fortelle noen at smertene tiltar, at en ukjent fiende sørger for at han får det enda litt verre, dag for dag. At faren er størst nettopp her, hvor han burde være tryggest.


Flere bøker på vent finner du hos Beate.

5 kommentarer:

 1. Leste denne i påsken og likte den godt, kom på at jeg ikke har skrevet om den enda, så kanskje på tide snart. Håper den faller i smak, Ha en fin kveld, Sigrid :-)

  SvarSlett
 2. Å, denne likte jeg kjempegodt. Kos deg.:)

  SvarSlett
 3. Jeg har også som plan å korte ned på bøker på vent denne sommeren :-) Foreløpig går det riktig så bra, så jeg håper å fortsette som jeg stevner! Stormen har jeg lest og jeg ha bok 3 av Frode Granhus på vent på soverommet. Kanskje det var en ide for en sommerkrim :-) Ønsker deg en fin dag!

  SvarSlett
 4. Denne har jeg også på vent i bokhylla mi :-) men jeg har egentlig tenkt å finne ut om det er en enkeltstående bok, eller om den er i en serie, og eventuelt hvilket nummer den er i rekken.

  SvarSlett
 5. Stormen høres ut som veldig spennende krim, har da ikke lest den ennå. Men skal det etterhvert for jeg tror jeg vil like denne forfatterens bøker:) Kos deg med den:)

  SvarSlett

Takk for at du tok en tur innom bloggen min, og en kommentar fra deg betyr mye. Blogging er ikke det samme uten kommentarer... :-)