søndag 23. september 2012

Smakebit på søndag

Hos Mari er det igjen tid for å presentere en smakebit fra den boka som leses akkurat nå. Jeg holder faktisk på med tre forskjellige bøker for øyeblikket, men smakebiten får komme fra den boka det haster mest med å få lest ferdig. 
Pensumbok i norsk er Tonje Glimmerdal av Maria Parr, og smakebiten er hentet fra side 18.

Så, etter eit heilt imponerande svev, krasjlander Tonje som ein opp-ned-seigmann i ei blautkake med altfor mykje krem. Det er kvitt og kaldt og ho veit ikkje om ho er levande eller død der ho ligg. Det lurer sikkert Gunnvald på også nede i kjøkkenglaset. Tonje ligg stille til ho kjenner at hjartet slår. Då ristar ho littpå hovudet, for liksom å få alt på plass att inni der. - Var det ein slags salto, skal tru? undrar ho.

Ei herlig barnebok på nynorsk! Når jeg får lest den ferdig, kommer en nærmere presentasjon av boka.

For flere smakebiter, titt innom

6 kommentarer:

 1. Hørt mye fint om denne! Har fortsatt tilgode å lese den selv. Takk for smakebiten. :)

  SvarSlett
 2. Så herlig smakebit! Jeg har ikke hørt om denne boka, men jeg har jo grått meg gjennom Vaffelhjarte av samme forfatter :) Parr har et kjempefint språk!

  SvarSlett
 3. For en herlig smakebit:-) Har ikke lest noe av forfatteren men jeg ble nysgjerrig så denne blir notert ned. Ha en fin kveld,Sigrid:-)

  SvarSlett
 4. Jeg elsker Tonje Glimmerdal! Og har gitt den bort til alle som kan tenkes å være i nærheten av målgruppa ;o) forresten kunne den passe til de fleste! Takk for smakebiten og for at du minnet meg på denne, Sigrid

  SvarSlett
 5. Tonje låter som ett barn i min smak :)

  SvarSlett
 6. Denne boken har jeg på ønskelisten min:)
  Takk for flott smakebit:)

  SvarSlett

Takk for at du tok en tur innom bloggen min, og en kommentar fra deg betyr mye. Blogging er ikke det samme uten kommentarer... :-)