tirsdag 10. juli 2012

Mandagstema # 48


Helene har landet på et flott Mandagstema denne uka;
SEVERDIGHETER.

Sommer og ferie er tida for å oppsøke noen severdigheter, ta en titt innom steder du kanskje ikke har vært før, eller gjenoppleve steder som bringer fram gode minner.
Forrige uke brukte Mannen og jeg en hel dag i Oslo sentrum, stort sett bare for å ta noen severdigheter i nærmere øyensyn, og tanken var å bidra med noen bilder derfra.

Helt til jeg kom på at jeg faktisk bor like ved en severdighet. Som riktignok ikke er besøkt av alt for mange, siden det ikke er så mange som vet om den. Eller de.
Jeg snakker om de røde nøkkerosene som vokser vilt i vannet nedenfor oss. Om de er litt gjemt og glemt av de store folkemengdene, er de absolutt severdige.
Sist jeg var nede vannet, lå bare et par knopper og duppet i vannskorpen, men nå kjenner jeg på meg at jeg må gå ned dit og ta en ny titt.
I mens får dere nyte et bilde fra i fjor...

Flere severdigheter finner dere her.

4 kommentarer:

 1. Åh, så vakker den er! Og kanskje like greit at det ikke er så mange som vet om nøkkerosene, man kunne risikert at de ble plukket eller at stedet ikke lengre var like idyllisk :)

  SvarSlett
 2. Det der er en skikkelig severdighet.
  Så uendelig vakker.
  Takk for at du lot meg få se den.
  Mormor på muren

  SvarSlett
 3. Oi :) jeg trodde disse bare fantes i Sverige :)
  Du må ta deg en tur og ta flere bilder så vi får se :)
  Kos deg videre i sommeren! klem fra meg

  SvarSlett
 4. Vacker röd näckros. Vilken tur du har som bor så nära och kan njuta av den om och om igen :09

  SvarSlett

Takk for at du tok en tur innom bloggen min, og en kommentar fra deg betyr mye. Blogging er ikke det samme uten kommentarer... :-)