lørdag 26. mai 2012

Strikket poncho

Pinnekrokens 28. utfordring heter "Til deg selv!". Den siste man ofte prioriterer å lage noe til, er seg selv,- så denne utfordringen er jo skikkelig fin. Tenk; man blir utfordret til å lage noe bare til seg selv!
Jeg spekulerte noen dager på hva jeg hadde lyst på. Siden sommeren er her, eller i hvert fall står for døra, tenkte jeg noe i bomull ville bli greit. Etter å ha hentet inspirasjon på DROPS-sidene på internett, endte jeg opp med en modell fra den siste kolleksjonen. En strikket poncho i hullmønster. Designet heter Golden Flame, og har mønsternummer 139-32.
Jeg brukte Paris bomullsgarn og pinne nr. 5, men valgte grønn i stedet for orange.


Slik ble ponchoen min...
På neste bilde ser dere den liggende flatt på bordet. Litt misvisende farge, men mønsteret vises bra. :-) Siden jeg trodde jeg var større enn jeg er, ble ponchoen i videste laget. Etter å ha avsluttet, og prøvd den på, rekte jeg opp de siste 5 omgangene, repeterte mønsterrapporten og fikk med en ekstra omgang med fellinger. Da ble den mer passelig i halsen, og ble finere på.

Hvis dere vil se hva andre har laget til seg selv, ta en titt innom Pinnekroken. 

5 kommentarer:

 1. Vilken fin poncho du har stickat :)

  SvarSlett
 2. Kjempefin poncho! Slik mønster er virkelig vakkert!
  Sikkert deilig å ta på en kjølig kveld!
  Så flink du er! -Margit-

  SvarSlett
 3. Så flink du er til å strikke, kjempefint. Dette er noe jeg ikke kan :0)

  SvarSlett

Takk for at du tok en tur innom bloggen min, og en kommentar fra deg betyr mye. Blogging er ikke det samme uten kommentarer... :-)