onsdag 2. mai 2012

Ny blogg!

Da er det gjort; jeg starter ny blogg. 
Eller egentlig en blogg til, siden jeg ikke har store planer om å slette den jeg har fra før. Jeg er bare så lei av å plages på blogg.no! Jeg har vurdert å opprette en blogger-blogg ei god stund, og nå gjør jeg det bare. Så får vi se om jeg vil trives bedre her. :-)
Jeg håper i hvert fall at leserne mine får til å legge igjen kommentarer her hos meg,- for det har vært et av problemene hos blogg.no de siste dagene.


Nok om irritasjonsmomentene...
Denne bloggen kommer nok til å inneholde ganske mange bilder, en del om bøker og litt om håndarbeid. Nå når sommeren nærmer seg, vil det nok bli en del hage også. Ikke ulik min andre blogg altså...


Så får vi se hvordan dette blir. Får leke meg litt med design og sånne ting nå framover, og sette meg inn i hvordan det funker her på blogger. Det blir spennende, tenker jeg!3 kommentarer:

 1. Bra med ny blogg, kan inte kommentera i den gamla får bara upp sidan kan inte visas;-(((

  SvarSlett
 2. Velkommen til blogger, jeg har inntrykk og opplever selv at dette er en utrolig hyggelig og konstruktiv platform. Motsetning til hva jeg har hørt og fått inntrykk av på blogger :) spennde med ny blogg, nydelige bilder du viser :)

  Gleder meg til å følge med :)

  SvarSlett
 3. Velkommen hit :-) Håper du vil trives med denne plattformen, selv er jeg så fornøyd at jeg glemmer jo den andre bloggen min.

  Ha en super dag:-)


  Beathe

  SvarSlett

Takk for at du tok en tur innom bloggen min, og en kommentar fra deg betyr mye. Blogging er ikke det samme uten kommentarer... :-)