lørdag 19. mai 2012

Helg, - etter travel uke

Da holder lørdagsfreden på å senke seg her i huset, og det kjennes bra etter en travel uke med 12-årsfeiring i to dager, etterfulgt av feiring av nasjonaldagen, og til sist forberedelse og gjennomføring av Manila-torg i regi av ungdomsklubben.


I dag har nemlig de unge på ungdomsklubben stått på for å samle inn penger til Rachel Trovi's arbeid på Filippinene. Rachel er fra Rørvik, og er i en alder av 85 år fortsatt i aktivitet med driften av barnehjem, sykehjem, sykehus, eldresenter osv. osv. på Smokey Mountain i Manila. Hun startet arbeidet for 25 år siden, og driften vokser stadig. Det kan du lese mer om her.
Ungdommene har altså gjort en innsats for å samle inn noen kroner til arbeidet hennes i dag, på Torget på Rørvik. De har solgt kaffe, vafler, limonade og smoothies, gode klemmer(kram!) og hjemmelagde smykker, og noen har stilt opp og danset eller spilt gitar. 
Flinke ungdommer!!


Nå blir det avslapping resten av helgen. Jeg skal lage lasagne til kvelds, og hekle videre på noen morsomme babysko. 

Tror det får bli noen blå nå... :-)

1 kommentar:

  1. Så søte sko, det er så herlig med hjemmelagede babyting synes jeg..det blir litt mer spesielt!:)Skjønne.:)

    SvarSlett

Takk for at du tok en tur innom bloggen min, og en kommentar fra deg betyr mye. Blogging er ikke det samme uten kommentarer... :-)