mandag 7. mai 2012

En smakebit på søndag # 18


Søndagen er på hell,- i skrivende stund er det bare 10 minutter igjen av denne dagen, og før jeg får postet innlegget har det kanskje blitt mandag. Vi får se hvor kjapp jeg er...
Vel, altså. Hos Flukten fra virkeligheten er det som vanlig dagen for presentasjoner av boka man leser. Jeg fikk så vidt startet på ny bok i dag. "Tirsdagsdamene - Reisen til Lourdes" av Monika Peetz. Den omtales i rosende ordelag; blant annet som "utrolig morsom og underholdende".
Smakebiten henter jeg fra side 8 - kapittel 1
"Luc sukket for annen gang. Han var femtiseks år gammel og burde så smått begynne å tenke på en etterfølger. Men hvordan skulle han gjøre det klart for denne tungnemme sønnen sin hva det var som gjorde disse fem kvinnene så spesielle? I femten år hadde de kommet til restauranten hans. Den første tiden var det hver tirsdag, senere ble det én gang i måneden." 

Så får vi se hvordan jeg vil like boka etterhvert... Flere smakebiter finner du hos Mari.


4 kommentarer:

 1. Tusen takk for smakebiten Sigrid:-) Har boken liggende men ikke fått lest enda, er spent på å høre hva du syntes:-) Velkommen inn hit forresten, la meg til som følger slik at jeg kan følge deg her også:-) ha en fin dag:-)

  SvarSlett
 2. Denne boka ble jeg nysgjerrig på! Tusen takk for fin smakebit!
  Ønsker deg en glad mandag!
  Pia xx

  SvarSlett
 3. Som du nevner så virker dette som en underholdende bok,
  takk for tips :)

  SvarSlett
 4. Takk for smakebiten:) Har denne på må lese listen min:) Fin side du har:) Ha en flott leseuke:) Kos deg med boken!:)

  SvarSlett

Takk for at du tok en tur innom bloggen min, og en kommentar fra deg betyr mye. Blogging er ikke det samme uten kommentarer... :-)