søndag 8. september 2019

Bøker lest i 2019; #44

Bok #44 i 2019
ble
Brennemerket
av
Eystein Hanssen

Forlagets omtale: Morens gamle demoner trekker Elisabeth Sunee Rathke (Elli) mot et drapsmysterium i Bangkoks blodhete underverden. Snart skjønner Elli at hun selv er like forbundet med saken som moren. 
Sammen med Jan Nereng og den lokale politimannen Tep Wattana går hun løs på sin mest kontroversielle etterforskning til nå. Bangkok er ikke et sted man følger reglene. Det er et sted man overlever. Det vet også Ellis motstander, som vil ha henne av dage. Men hvem er han? Og hvem er venn og hvem er fiende blant lokale politifolk og eksilnordmenn?

Etter å ha hatt en pause fra lydbøkene om Elli i sommerferien, startet jeg på en ny da ferien var over. På tur til og fra jobb, morgen og ettermiddag, er det kjekt å lytte til lydbøker. Denne er kanskje litt for spennende til tider, til at jeg klarer å høre bare på kjøreturen. Når man tror løsningen nærmer seg, er det enda litt til før det er over. Jeg tillater meg å tro at jeg har fått mer kunnskap om Thailand og folket der, etter å ha lest/hørt bøkene om Elli. Den buddhistiske tankegangen er noe Elli "kjemper" med innimellom, og den kommer gjerne i konflikt med hennes norske væremåte. Nå er det i hvert fall bare å fortsette med neste bok om Elli og Nereng, og alle de andre. ANBEFALES!

Krimbok nr. 16 i år, og den trettende lydboka.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok en tur innom bloggen min, og en kommentar fra deg betyr mye. Blogging er ikke det samme uten kommentarer... :-)